sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sormuksia ja korvakorut

Välillä tulee tarve saada nopeasti joitain tehtyä ja samantien valmiiksi asti. Tällaisen tarpeen iskiessä teen useimmiten koruja. 




 Eräänä päivänä kaappeja siivotessa tuli vastaan pussillinen kiviä, tavallisia luonnonkiviä siis ja niiden innoittamana tein eilen ensin kaulakorun (laitan kuvan myöhemmin, kun se kaipaa vielä vasaraa ja ketjua) ja sitten samalla tyylillä kivisormuksen. Siitä tuli itseasiassa aika kiva, vaikkakin muoto hieman kärsi, kun kiven kiinnittämisessä oli vähän haasteita. Sen saa toki vielä jälkikäteenkin pyöristettyä.

Minkä koinen kivi sinun sormuksessasi on? 
Sormusta tehdessä nauratti ajatus, kun saippuasarjoissa vertaillaan aina sormuksien "kivien" kokoja, toivottavasti minulla on tuo sormus mukanani, jos joskus kuulen sellaisen keskustelun.




Korujen tekeminen on kyllä mukavaa puuhaa. Tällähetkellä tykkään tehdä eniten nuita metallilankakoruja, joissa käytän eripaksuisia hopeoituja kuparilankoja. Aika näyttää miten ne kestää sormuksissa.

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla kivi suuremmasta päästä :). Kaappien perukat ovat ihmeellisiä....onneksi olen jo omien kaappien tyhjentämisen kanssa loppusuoralla, joten sieltä ei enää löydy yllätyksiä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu :) vaikka onhan ne yllätykset välillä mukaviakin. Ainakin kivistä ilahduin :)

      Poista