torstai 24. syyskuuta 2015

Haaste Nro: 3


Sain haasteen blogiini nyt kolmannen kerran, joten luvassa nyt vastauksia.
Haasteen minulle heitti http://tzikuliina.blogspot.fi -blogin kirjoittaja. Kiitokset siis sinne.





1. Miksi teet käsitöitä? /Mitä käsityöt antavat sinulle?
Teen käsitöitä, koska en varmaan osaisi olla tekemättä. Käsityöt selkeyttävät ajatuksia ja on mukavaa nähdä oman työn jälki heti (vaikkei se aina niin hyvältä näytäkään). Käsitöitä tehdessä on myös mahdollista kehittyä kokoajan paremmaksi. Mikäs sen mukavampaa, kuin huomata osaavansa jotain, mitä ei ennen osannut. On myös mukavaa antaa käsitöitä lahjaksi. Itse ainakin ilahdun itse tehdyistä lahjoista eniten.

2. Miksi pidät blogia?
Kun sain käsitöitäni myyntiin, koin että samalla voisin alkaa kirjoittamaan blogia, missä esittelisin myyntiin menevät tuotteet. Tosin blogissani on kyllä enemmän muita käsitöitä kuin myyntiin meneviä. Aloitan koulun tammikuussa, niin olisi hyvä vähän palautella mieleen että miten sitä kirjoiteltiinkaan.

3. Onko haaveissasi saada käsitöistä itselle ammatti?
En ole haaveillut siitä, mutta tottakai se olisi hienoa, jos voisi työkseen tehdä käsitöitä. Mutta minulle riittää että se on harrastus, joka ilokseni maksaa itsestään hieman takaisin, tosin tekisin käsitöitä jokatapauksessa.

4. Oletko koskaan pitänyt/ onko sinulla muuta blogia?
Ei ole muita blogeja.

5.  Kennelle teet käsitöitä?
Itselleni, perheenjäsenille, sukulaisille ja ystäville lahjaksi sekä pieni osa menee myyntiin.

6.  Kudotko, virkkaatko vai ompeletko mieluiten?
Vaihtelee paljon, menee pitkälti kausissa. Nyt olen innostunut taas ompelemisesta pitkästä aikaa.

7. Askarteletko koskaan?
Kyllä askartelen. Arkartelen mielelläni myös kaksivuotiaan tyttäreni kanssa.

8. Milloin sinulla on aikaa tehdä käsitöitä?
Aina vähän jokavälissä koitan ennättää. Nykyisin on kyllä liian vähän aikaa ja ensi vuonna varmaan vielä vähemmän. Ideoita olisi vaikka kuinka paljon, mutta en ehdi toteuttamaan. Kirjoitan kaikki ideat kyllä ylös, ja toteutan sitten kun on aikaa. Idealista alkaa olla jo aika pitkä (samoin keskeneräisten).

9. Missä teet käsitöitä? 
Missä vain, eniten kotona kuitenkin. Minulla on aina joku käsityö kesken, mikä on helppo ottaa mukaan. Useimmiten joku yksinkertainen neule tai virkkausjuttu.

10. Mistä olet saanut innostuksen käsitöihin?
En kyllä oikeastaan edes muista. Joskus äitini opetti minut neulomaan villasukat, kun pyysin ja koulussa sitten käsityötunnit olivat niitä parhaita.

11. Mitä haluaisit oppia vielä käsitöistä? 
Tällä hetkellä haluan olla parempi ompelemisessa, mutta myös monessa muussa asiassa. Onneksi käsitöissä on aina jotain uutta opittavaa.


Tässäpä nämä vastaukset. En tälläkään kertaa haasta ketään, voin toki keksiä kysymykset jos joku haluaa ja ei ole vielä saanut tätä haastetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti