maanantai 19. lokakuuta 2015

Villasukat lapselle


Vihdoinkin jotain valmista! Olen taas aloittanut lukuisia käsitöitä ja projekteja, mutta kaikki on edelleen kesken. Jossain vaiheessa minulla oli sellainen tyyli, etten aloittanut uutta hommaa ennen kuin edellinen oli valmis, mutta nyt olen kyllä repsahtanut tuosta tavasta totaalisesti. Mutta toisaalta, ehkä kohta tai jossain vaiheessa tulee sitten lyhyen ajan sisällä paljon valmista.




Eilen sain tytölle villasukat valmiiksi. Pitkillä varsilla ja tietenkin tytön itsensä valitsemista väreistä, joten mustaa tottakai ja tällä kertaa mustan seurana musta-keltainen värinvaihtolanka.  Hyvin valitut värit kyllä, täytyy myöntää. Keltaista lankaa oli sen verran vähän, että enimmäkseen jouduin mustasta tekemään, mutta ehkä teen toiset sukat vielä, joissa vois olla vähän enemmänkin väriä.

Uskomatonta että nyt on jo Lokakuu. Syyskuu meni niin hurjan nopeasti ja niin on mennyt tämä Lokakuun ensimmäinen puoliskokin. Kohtahan se on jo joulu.

2 kommenttia:

  1. Sukat ovat kyllä tarpeellisia muulloinkin kuin kesällä :) ja pitkävartiset etenkin.

    Minulla on vain neljä työtä kesken....

    Niistä kuplasukista sen verran, että Novitaknitsin sivulla näkyy olevan Ranskanpastillisukat, joissa on käytetty samantapaista mallineuletta. Se on toteutettu vähän eri tavalla, mutta lopputulos näyttää melko samanlaiselta. Tsekkaapa sieltä...en ole vieläkään löytänyt sitä lehteä, mistä oman mallineuleeni sovelsin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Löysinkin ohjeen, mutta täytyy sanoa että sinun tekemät sukat ovat hienommat. Luulen että osaisin ehkä tehdä samanlaiset ilman ohjettakin.. Vois yrittää ainakin :)

      Minä en ole uskaltanut nyt enää laskeakaan montako on kesken. Onneksi muutama valmiskin alkaa olla.

      Poista