maanantai 20. heinäkuuta 2015

Herkullisia korvakoruja polymeerimuovista


Olen innostunut uudesta askartelumuodosta, nimittäin polymeerimuovista. Ensimmäisenä testasin massaa tämmöisiin muffinssikorvakoruihin, jotka onnistuivatkin heti ilman mitään ongelmia.




Jos kyseinen aine ei ole vielä tuttua, niin se on muovailuvahamaista muovia (ehkä vähän napakampaa), josta voi muovailla haluamansa muodon jonka jälkeen se kuumennetaan uunissa, jolloin se kovettuu kestäväksi. 




Tässä kuvassa muffinsit uunituoreena, korupiikit laitoin paikoilleen jo ennen uuniin laittamista. Tämä muovi ei muuta kokoaan kuumennettaessa, eli korupiikit irroitin ja liimasin jäähtymisen jälkeen. Alareunassa on myös neljä helmeä, joihin testasin paistamisen jälkeen kirkasta kynsilakkaa ja koristelakkaa, kun mietin että olisin tehnyt korviksista kiiltäviä, mutta päädyin kuitenkin jättämään lakan pois.

Jätin yhdet korvikset itselleni ja yhdet annoin lahjaksi. Kolmet menivät myyntiin.



4 kommenttia:

  1. Juu, kivan näköisiä :). Enpä olekaan nähnyt tätä tuotetta missään vielä...millä nimellä sitä myydään ja mistä saa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En löytänyt äkkiseltään mistään kaupoista/suomalaisista nettikaupoista tuota massaa, niin tilasin ulkomailta. On sitä varmasti jossain askartelukaupoissa, en vaan etsinyt kovin tarkasti.. :) Myydään luultavasti polymeerimassa nimellä, netistä löytyy ainakin "polymer clay" -hakusanalla, jos suomen rajojen ulkopuolelta tilailee. :)

      Poista
    2. Tuolla polymer clay hakusanalla löytyy kotimaastakin Villakivi shop, joka myy näitä...sieltäpä avautuikin ohjelinkin kautta melkoinen määrä hienoja toteutuksia. MIssäs sitä aikaa sitten myydäänkään, tekisi mieli noitakin kokeilla :).

      Poista